Ανακοινώσεις

Αγαπητά μέλη του "Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος",

Σας ενημερώνουμε για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΑΣΕ, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, 18:00, στο κτήριο Κωστής Παλαμάς, Ακαδημίας 48 και Σίνα (είσοδος από την οδό Ακαδημίας, στον 1ο όροφο), στην Αθήνα.

Επιπλέον, παραθέτουμε δείγμα εξουσιοδότησης με την οποία όσοι από εσάς δεν μπορέσουν να παραστούν αλλά επιθυμούν να εκπροσωπηθούν από άλλα ιδρυτικά μέλη, να το πράξουν. 

Τέλος, σας θυμίζουμε την τακτοποίηση των όποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων ενδεχομένως έχετε ώστε να συμμετάσχετε στη ΓΣ (θα είναι δυνατή και η πληρωμή δια ζώσης στον Ταμία του Συνδέσμου), ενώ τις επόμενες ημέρες θα σας σταλεί η Έκθεση Πεπραγμένων του έτους 2019.


Για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών μας, παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσετε εάν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε. 

 

Ευχαριστούμε πολύ.
 

Με εκτίμηση,

Περισσότερα από 220 στελέχη Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Εσωτερικού Ελέγχου και Διαχείρισης Κινδύνων παρακολούθησαν το Compliance Conference της KPMG, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου, στο Divani Caravel.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και η DPO Academy διοργανώνουν από κοινού το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης Data Protection Officers, ειδικά σχεδιασμένου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία δεδομένων, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΣΕ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΣΕ, διοργανώνει το ετήσιο συνέδριό του "2017 Hellenic ACFE Anti-Fraud Symposium", τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής. 

 

Ο ΣΕΚΑΣΕ έχει εξασφαλίσει έκπτωση για τα μέλη του (δείτε σχετικό email που έχει σταλεί).

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Η SAS, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΣΕ, διοργανώνει συνέδριο με θέμα: "Data Drives Everything. Make sure it is Right, Protected and Compliant!", την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 στο Ξενοδοχείο HILTON Athens. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ:

Η PALLADIAN, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΣΕ, διοργανώνει συνέδριο με θέμα "Law Forum on Data Protection & Privacy", την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ: